Drömvinsten & Lotto online

Självklart kan man spela Lotto på nätet, som vi redan tidigare nämnt på Svenska spels egen hemsida. När du spelar på nätet så är det i grund och botten samma spel med några små skillnader som kan vara bra att känna till. Det går som vanligt ut på att du som spelare väljer den lottorad bestående av sju nummer som du tror ska dras och satsar på dem till nästkommande dragning.

Men det börjar med att du skapar ett spelkonto på Svenska spels hemsida, det gör du genom att fylla i de uppgifter som efterfrågas. Det brukar vanligtvis vara lite persondata som adress ålder etc. Sedan väljer du ett användarnamn eller ett så kallat alias som du vill använda när du spelar och ett tillhörande lösenord som du loggar in med. Nu är det bara att sätta igång med spelandet. Du väljer vilka nummer du vill satsa på och hur stor insats du vill göra och sedan betalar du. Betalningen sker genom ditt spelkonto, där sätter du först in pengar från ditt vanliga bankkonto eller en nätplånbok för att sedan använda att spela med. När allt är klart är det bara att vänta på dragningen precis som vanligt.

Så här spelar du hos Svenska spel med Drömvinsten

Som vi tidigare berättat kan man alltså vinna Drömvinsten om man spelar Lotto med Joker, det gäller även när man spelar på nätet. Samma regler, du måste vara ensam om att ha prickat in sju rätt på Lotto och ha minst två rätt på Jokern på samma spel. Men drömmen kan gå i uppfyllelse och det kan bli du som vinner den stora drömvinsten.

Nu går vi igenom steg för steg hur du spelar Lotto på Svenska spels hemsida:

  • Du väljer hur många veckor du vill att ditt spel ska pågå, du kan alltså satsa och välja nummer en gång som sedan fortsätter att spelas automatiskt under en bestämd tidsperiod. Sedan får du välja om du ska spela enkelrader eller systemspel. När du spelar enkelrader så väljer du själv 7 nummer per spelfält eller så klickar du på HuxFlux så väljer spelet åt dig.
  • Om du väljer att spela så kallade systemspel så väljer du mellan 8 och 12 nummer och sedan dagar eller en dag, alltså onsdagar, lördagar eller båda dessa dagar. Sedan väljer du dragning, Lotto 1, Lotto 2 eller båda.
  • Nu är det dags att välja om du vill spela med Joker och på så sätt vara med och tävla om Drömvinsten. Du väljer hur mycket du vill spela på Joker och hur många rader. Nu är det bara att klicka på Betala-knappen och satsningarna görs och pengarna dras från ditt spelkonto.

Även på nätet kan du så klart spela Färdiga spel, då klickar du dig bara in på den rubriken och väljer där vilket spel du vill satsa på. För att få bra hjälpinformation om spelet om du undrar något så är det bara att klicka på Hjälp-knappen. Hittar du inte den information du vill ha där så är det bara att vända sig till Svenska spels hemsidas eminenta Kundtjänst.Drömvinsten & Lotto online

18+ Spela ansvarsfullt

Stodlinjen